mandag, februar 11, 2008

De elskendes helligdag

Sig nærmer "de elskendes helligdag" - Valentinsdag. Det er nu ikke helt skidt, synes jeg.

Jeg ved godt, at størstedelen af læserne af denne blog allerede nu er ved at kaste op, mens de febrilsk forsøger at skynde sig hen på en anden internetside, men er det egentlig så slemt at glæde andre?

Måske er der endda en hemmelig beundrer, som melder sig med blomster, chokolade - en sang, middagsinvitation eller et lille digt.

Jeg ved godt, at folk siger, at Valentines Day er opfundet af kort- og blomstersælgere. At det er noget kommercielt, amerikansk lort. Men hvad er der egentlig galt ved at glæde andre? Der er med garanti ingen, der bliver sure over en lille erkendtlighed på torsdag!

Og der er jo ikke forbud mod selv at kreere hjertechokoladerne, den romantiske middag - eller tage et smut ud i skoven og samle en sød buket med vintergækker eller erantisser.

Man behøver jo ikke hoppe med på den kommercielle bølge og købe alt det færdiglavede mailstream.

Og hvis det nu er så svært for de der mænd, at huske...så er det vel meget godt, at der er en dag om året, hvor vores mænd bliver husket på, at de kan glæde deres kone, kæreste eller måske hende den søde fra kontoret.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er du bare go' Mai. Hvis man så hårdnakket mener, at Valentins dag er lavet for at tjene penge, hvilket er en meget god forklaring, så er det nemlig bare at gå ud i haven og plukke en lille blomst, eller lave en lille hjerteformet kage.
Selvgjort er velgort og go' Valentins dag ;-)

Maiski sagde ...

Jeg er så enig, så enig!

Ellers kunne man jo også bare afskaffe jul, julegaver og juletræ, nytår, nytårshatte og kransekage - påske og påskeæg og fastelanvn, udklædning og fastelavnsris ;0)