En af de bedste måder at blive mæt på, det er altså på Jettes Diner i Svendborg.
Brunch, burger, tortilla, fisk, bøf - mmmm... Jeg har altid svært ved at vælge, hvad jeg skal have, når jeg er en tur på Jettes.
Og jeg ved godt, at jeg måske ikke er særlig objektiv, fordi det er min ven Runes mor, der styrer biksen. Men alligevel - en anbefaling i "Lonely Planet" og bogen "The Rough Guide to Scandinavia" betyder vel også en del!
Mest kendt er stedet nok for deres burgere, som byder på alt fra den traditionelle med bøf, ost og bacon til de mere utraditionelle med strudsekød eller spejlæg.
Men ligeså godt er altså det stegte kalkunbryst med råstegte kartofler og hvidløgssmør, brunchen med de tykke amerikanske pandekager, tortillapandekagen med et hint af ingefær eller det lækre kød fra grill, man kan få om sommeren.
Mmmm... Afsted med sig - og tag endelig mig med!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar