Lørdag aften var jeg for en stund sendt tilbage til dengang, mine leveår kunne tælles på maks. to hænder, nemlig firserne.
Den Redaktionelle Medarbejderforening på Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis holdt generalforsamling, og det skete på Restaurant Toppen i Roskilde.
Restauranten ligger på toppen af et gammelt vandtårn, så der var rigtig god udsigt - men det var så nærmest også det eneste gode ved aftenen...
Sjældent har jeg oplevet en middag på restaurant så kedelig og uinspirerende.
Forret: Rejecocktail med Thousand Island-dressing, købe-flute og iceberg.
Hovedret: Culotte med bagt kartoffel overøst med creme fraiche-dressing dødsyg salat og en tyk, brun sauce.
Kødet blev serveret på skærebræt, så vi selv kunne skære ud...det har jeg godt nok aldrig oplevet før!
Jeg følte mig fuldstændig hensat til firserne med den menu, og undrer mig totalt over, hvordan man som restauratør kan se en udfordring i at servere sådan nogle dødsyge retter...
Rejecocktail - serveret i det klassiske isglas. Hvor trist...der er da 100.000 andre spændende retter, man kan byde på...
Med sådan en udsigt har man jo alle muligheder for at lokke folk til - og det kan da kun være den vi, og de andre gæster, reelt set kom for at se.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar