Ahhh... Nu kan jeg mærke det.
Sig nærmer tiden!
Sidder og skriver på en artikel om konditoren Henrik Gram, der 15. juli rejser til Los Angeles, hvor han skal starte en cafe/bageri op ved navn Hygge.
Her skal amerikanerne lære af spise gode danske kager som medaljer, gåsebryster, Othellolagkage og wienerbrød.
Fidusen er, at jeg skal interviewe ham igen, når jeg kommer til USA - og at han så skal fortælle om, hvordan det er gået med at vænne amerikanerne til at spise de her lækre danske konditorkager. Det glæder jeg mig til!
Det er sjovt at skrive den her historie. For nu begynder det lissom at ligne noget med den her USA-tur.
4 kommentarer:
For er der noget amerikanerne har brug for, er det da så absolut gåsebryster, othello-lagkager og flødebasser;-)
Nuvel, man kan jo ikke altid være idealistisk, når man gerne vil drive en forretning, hehe!
Hehe, nej - det kan du have ret i. Men han fortalte mig faktisk, at tendensen med "go mega" var ved at vende. Nu går man mod at betale mere for en lille smule kvalitet - i stedet for at få tredobbelt megamenu i dårlig (og fedende) kvalitet. Og det er da meget godt. Men lad os nu se, hvordan klientellet ser ud, når jeg besøger dem til efteråret.
Her er i øvrigt link til Hygge: http://www.angelenic.com/374/south-park-to-get-cozy-with-hygge-restaurant/
Artiklen kan læses her: http://www.dagbladetonline.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080624/LN_HILLEROED/31921096/0/LOKALE_NYHEDER&Profile=1000
Send en kommentar